Pregled artikla


Deterdžent  za staklo
Kliknite na sliku za pregled
Naziv

Deterdžent za staklo

Cijena: 2.80 €
Opis artikla Sadrži ekstrakt bosiljka .koristi se za čiscenje staklenih površina, ali može i da čisti i plastične površine, namještaj visokog sjaja ili farbanu stolariju.
Za čišćenje prozora deterdžent razredmo u odnosu u prskalicu u odnosu 1:1 do 1:3 u zavisnosti od zaprljanog stakla, poprskamo malo i obrišemo suvom krpom.efekti su višestruki: čisti i dezinfikuje staklo, daje mu visok sjaj, ostavlja na staklu bogat zaštitni film, koji sprečava zadržavanje kapljica vode i umanjuje efekat prljanja, staklo se ne magli i ne zamrzava do -5 c i rastjeruje komarce(oni ne podnose miris bosiljka)dokle god postoji zaštitni sloj na staklu čistimo ga samo suvom krpom, a kada se film istroši ponovimo postupak sa razblaženim deterdžentom i prskalicom. Deterdžent možemo koristiti kao zaštitu od komaraca tako što ćemo otvorene djelove kože namazati koncentratom ili se naprskati rastvorom, a ako nas komarac i ubode, stavićemo malo koncentrata na ubod i neće biti ni svraba ni otoka.
Za tv ekrane, auto stakla, ogledala, naočare, i slično, koristi se čist koncentrat koji djelotvorno sprečava maglenje, zaleđivanje do (-5 c) ili pojavi statičkog elektriciteta.
Pored toga ovaj koncentrat pouzdano uništava grinje. Ako ga razblažimo u odnosu 1:1 i njime isprskamo krevete, posteljinu, jastuke, tepihe, zavjese, police u ormanina i sva mjesta na kojima se zadržava prašinai obitavaju grinje, znatno ćemo smanjiti njihovu prisutnost
Kategorija Domaćinstva
Raspoloživa zaliha 256
Ocjena kupaca ☆☆☆☆☆