Pregled artikla


Pasta za domacinstvo
Kliknite na sliku za pregled
Naziv

Pasta za domacinstvo

Cijena: 3.20 €
Opis artikla Sadrži ekstrakt koprive, bosiljka i glicerin tako da blagovremeno djeluje na kožu. Ne sadrži u sebi pijesak već mikro kozmetičke kuglice, tako da ne ostavlja tragove ni na najfinijim površinama. Koristi se za čišćenje jako zaprljanih površina koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše. Na vlažnu površinu nanesemo tanak sloj paste, ostavimo da djeluje 15 minuta i operemo ili prebrišemo vlažnom krpom. Efikasno skida kamenac i odmašćuje. Čisti keramičke površine, podove, šporete, metalne predmete, nakit, tkanine, jako zaprljane ruke.
Sa kašičicom rastopljene paste možemo iskuvati bijelo rublje. Ako čistimo rernu uključimo je da se zagije na 50 stepeni, navlažimo je, nanesemo pastu i ostavimo da djeluje 1-2 časa.pasta se pokazala odlična za otklanjanje fleka, naročito masnih, sa raznih površina(npr.zidova i tkanina.) Isflekano mjesto navlažimo vodom, nanesemo pastu i ostavimo da djeluje. Ako se tretirana površina može oprati, operemo je, ili ostavimo da se pasta osuši pa dobro iščetkamo.u slučaju potrebe postupak ponovimo više puta.
Ako pastom operemo zube 23 puta mjesečno odstranjuje se kamenac i druge naslage( ne preporučje se češće korišćenje, jer mikro kuglice mogu da odštete zubnu gleđ)može se koristiti za piling laktova, koljena i peta. A neće biti štetnih posledica ako se koristi za piling bilo kojeg dijela tijela uključujući i lice.opektine od vrelog ulja ili vode najpre ohladimo mlazom ledene vode, a zatim namažemo pastom i ostavimo da odstoji minuta.kada je speremo plika neće biti.takođe vrlo brzo suši žuljeve, izvlačeći linfu iz njih
Kategorija Domaćinstva
Raspoloživa zaliha 350
Ocjena kupaca ☆☆☆☆☆