Forum - O nama


2

Darko18.09.2016  01:04:33Rekreativno se bavim rukometom, prošle godine sam imao jaču povredu ruke, bolovi su bili dosta jaki. Prijateljica mi je preporučila Aktivnu gel kremu. Mazao sam je na bolno mjesto tri puta dnevno i bolovi su nestali.
Irena12.09.2016  03:47:18Pastu za domaćinstvo koristim dva do tri puta mjesečno za efikasno otklanjanje zubnog kamenca. Kad sam u kuhinji i u žurbi često se opečem. Imala sam ranije meleme koje su to ublažavali, ali namazati opekotinu sa Pastom za domaćinstvo je pravo čudo zato što odmah ublažava bol i kasnije nema pliha. To sam isprobala slučajno a sad to preporučujem svima.
Seka10.09.2016  21:28:52Uzela sam ovu kremu pred ljetnju sezonu da uklonim celulit kako bih bila zadovoljna na plaži u bikiniju. Obzirom da u njenom sastavu ide zelena glina, a da sam čitala i čula mnogo toga o njoj, o njenim blagodetima odlučila sam da sa njom mažem i štitnu žlijezdu na kojoj sam imala čvoriće. Poslije pola godine kada sam pošla na kontrolu, nalaz mi je bio uredan. Sa Anticelulit kremom od zelene gline mazala sam svakodnevno mrtvo tkivo koje sam imala godinama i uklonila ga.

Samo registrovani korisnici mogu slati poruke za Forum.